Algemene ledenvergadering

Het bestuur van de NVRF nodigt je graag uit voor de digitale Algemene Ledenvergadering op donderdag 19 november 2020 van 20.00-21.00 uur.

De vergadering vindt aansluitend plaats aan ons digitale congres over Cognitie

In deze algemene ledenvergadering staat de verkiezing van een nieuw bestuurslid op de agenda. Het bestuur is verheugd Ann Katrin (Anna) Schmidt, 41 jaar, woonachtig in Rotterdam en fysiotherapeut bij Rijndam Revalidatie, voor te dragen als bestuurslid van de NVRF. Anna Schmidt heeft het afgelopen jaar als kandidaat bestuurslid meegedraaid en het bestuur is erg blij dat ze zich kandidaat stelt. Meer informatie over haar kandidaatstelling vind je vanaf 10 november op onze website.

Ook kijken we terug naar wat de NVRF heeft gerealiseerd in 2019 en vooruit naar de plannen van de NVRF voor 2021. Het bestuur zal het jaarverslag 2019, de financiƫle jaarrekening 2019, het jaarplan 2021 en de bijbehorende begroting en contributievoorstel presenteren. Graag gaat het bestuur hierover met jou in gesprek.

Je kunt tot 3 dagen voorafgaand aan de ALV vragen stellen over de agendapunten via info@nvrf.nl. Deze vragen kun je uiteraard ook op de ALV zelf stellen. 

Het bestuur stelt je aanwezigheid zeer op prijs. Je kunt je voor de ALV aanmelden via mijn.kngf.
De ALV is geaccrediteerd voor 1 punt voor het Beroepsgerelateerde deel van het KRF NL.

Vergaderstukken ALV 19 november 2020

De vergaderstukken worden uiterlijk 10 november hieronder geplaatst. Deze kun je na inloggen inzien of downloaden.
Graag tot ziens op 19 november!

Agenda

Notulen ALV 21-11-2019

Jaarverslag 2019

Jaarplan 2021

Voordracht kandidaat bestuur

Trefwoorden: